iemands knokkels jeuken


iemands knokkels jeuken 1.0

iemand heeft de sterke neiging, voelt de drang opkomen om iemand te slaan, om iemand een klap te verkopen; iemand heeft de aandrang om gewelddadig op te treden, om geweld te gebruiken

Algemene voorbeelden


Ik word uitgeleide gedaan door vader, alsof ik de deur van de woonkamer zelf niet weet te vinden. Hij neemt me bij mijn bovenarm en drukt met opzet zijn vingers diep in mijn vlees. Voor hij me kamer uit duwt, geeft hij me nog gauw een gemene klap op mijn achterhoofd. Ik voel mijn knokkels jeuken, maar onderga eens te meer de vernedering.

https://yoo.rs/tot-ziens-marianne-deel-2-1457355795.html,

Blij vernemen dat de blonde Führer van de autochtone vereniging een knokploeg van 80 kommando's paraat houdt die de eerste vrijdag van volgende maand in straat bee op nummer 34 derde etage tegen valavond de kloten van de linkse ratten zal kommen trappen oh oh wat zal er gelachen worden mijnheer, onze jongens staan immers op dampende kolen, ze snakken naar aktie, hun wilde knokkels jeuken.

Nutteloze handelingen, Fernand Auwera,

Of er zijn van die dj's die heel onsympathiek jouw plaat voor de break afbreken, hun eigen plaat inmixen en op het moment dat jij weer in de aanslag staat met je nieuwe plaat, nog durven zeggen: ff wachten want ik mix er hierna nog eentje in. En nog eentje, en nog eentje... en die vervolgens aan de knoppen gaan zitten op het moment dat je zelf staat in te mixen.. Oeiiii dan gaan mijn knokkels jeuken, zeg maar.

https://www.partyscene.nl/blogs/72722/brenda-daagt-uit-back2back,